Klassiker – Husvagnsexplosionen

Av alla saker vi prövat på genom åren så är det här en av de häftigaste sakerna där det mesta gick som planerat och alla hade en puls på 200 innan det var klart.

Det filmades i princip med allt som vi hade: Hi8, dv, beta och super 8. Det var inte direkt att vi kunde bygga ihop husvagnen efteråt.

10 år senare så gjorde samma förare ett stunt i en film av Filip Tegstedt ”Marianne” på Frösöbron. Delar från det stuntet finns på vår Youtube-sida. Men nu när filmen är visad och släppt så kommer vi kunna visa klipp från förberedelserna för vår insats.

Hur som helst. Jag kan inte komma på mycket som ändå slår upplevelsen med en bil som kör genom en husvagn som exploderar. Då har vi ändå sprängt Zombies som terroriserar ungdomar i Önsjön eller eldar personer som är fast i märkliga dimensioner.