2016 har börjat

Det kan tyckas att vi gjort lite när man ser över inlägg och historik. Men det är inte helt sant. Vi har gjort många olika saker men väldigt koncentrerat och en del saker vi är med på kan vi inte säga så mycket om. Boda Booooo… är ett sådant exempel. En sak kan vi dock säga är att vi ordnade fram lampor för en av rummen.

Sen har vi en uppsjö av filmer som ska klippas som blivit liggandes samtidigt som man hela tiden skaffar sig mer material att göra saker med. Lite av en ond cirkel. ?

Just nu sitter styrelsen och förbereder årets möten och ekonomin ska redovisas. Det är det som oftast sker på våren. Men det kan komma ett lite event inom kort om allt går vägen som Team FX deltar i. Har förhoppning att kunna få ut lite mer film av saker som gjorts tidigare med saker vi testat. Nedan kan ni se en bild på en mikrofonkabel till en gopro. Att försöka hitta ngt som fungerar via ebay blev rena grisen i säcken. Betalade 209 kr för denna lilla kabel och även om vi gillar gopro så kan man alltid diskutera över de priser som tas (åtminstone i Sverige) för allt som har med gopro att göra. Kabeln fungerar däremot jättebra (se bild nedan).

[BILD SAKNAS]

Vi hoppas ni haft ett bra nyår och önskar er välkomna till 2016. Ett år då vi redan vet att yran 2016 väntar och ytterligare Boda Booooo…-event.