Vad händer nu?

Kanske är några som undrar vad som händer nu eller vad som hänt. Så här några ord kring det.

För lite över en vecka sedan tog vi del utav Fredagen den 13:e på Multi Challenge på olika sätt. Några bilder kan man se på vår flickr-sida.

I övrigt väntar vi på att GoPro ska släppa sin WiFi-modul som blivit uppskjuten ett x antal gånger så man undrar vad de håller på med. Nu ser det ut som det blir någon gång i sommar samtidigt som de släpper en uppdatering på GoPro Hero 2 som kommer göra bilden bättre och även använda sig av någon mer standardiserad färgskala.

Vinterdykning har skett för några och det finns filmat material hur en skoter ser ut på ca 17 meters djup där sikten utan lampor är lika med noll. Bifogar två bilder från tidigare vinter och isdyk så får ni en uppfattning vad det handlar om.

Det är andra saker som är på gång också men då ingenting är bestämt så är det bäst att inte säga så mycket utifall det inte blir av.