Resan – Skärmflyg i Åre

Några ur Team FX åkte upp till Åre för att dokumentera födelsedagsbarnet Micke när han skulle skärmflyga. Detta är resultatet.

Man får följa med från morgonen när alla hämtas upp tills att skärmflygningen är färdig. Noterbart är att trots att vi skämtar att den som Micke flyger med inte har rätt utbildningen så är personen fullt utbildad instruktör och har flugit sedan 1997.

Företag som han flög med är Skysport som i detta fall även stod för filmningen i luften. Vi hade egna kameror med oss också.

Kameror som användes Canon XHA1 och GoPro Hero (första). En vinkel saknar vi material för som Jonathan använde för att vi inte vet vart klippet ligger. Canon 350D, 500D och 550D användes samt en systemkamera från Sony. Med andra ord full mediatäckning.

Det blev en trevlig dag och stämningen var god hela tiden. Precis som det ska vara.