Team FX trapetsen använd i film

Filmen American Burger – The Movie är snart helt inspelad och jag var osäker på om vi hade haft en liten möjlighet att bidraga på något sätt. Men nu vet jag att vi utan att egentligen gjort så mycket alls faktiskt medfört att de kunde göra en scen i filmen som är en drömsekvens med voltande personer från Kul & Bus. Ursprungligen skulle det vara tjejer som hjular i skogen men de ändrade om den scenen som jag förstod det.

Jag träffade på en felklädd tjej från Stockholms-teamet när de skulle lämna tillbaka trapetsen av ren slump.

När jag frågade hur det gått så har det gått bra och de har bara pick-up scener kvar till stor del. Dvs kompletteringstagningar som varit svåra att göra beroende på väder och vind. Sen är de klar att editera filmen söderut.

Filmen är också helt på engelska och är en överdriven road-movie. Jag skulle misstänka att det finns drag av Terror i Rockn Roll Önsjön i den men annorlunda filmat givetvis. Kanske lite Troma-känsla för er som kommer ihåg de filmerna. Man har gjort det så enkelt som möjligt och inga dyra specialeffekter. Allt mestadels praktiskt.

Vad resultatet blir återstår att se men vi väntar med spänning.