GoPro Hero 2 med nya UV-huset

Detta är inte filmat av oss. Utan visar hur det kan se ut. Både ljuset och miljön är aningen bättre än vad vi nordbor är vana vid. Viss editering har säkert förekommit.

Som en del vet mer er så har gopro ett eget uv-hus som medföljer kameran. Men den linsen är rund och det skapar lite problem när man väl är under vattnet.

Team FX löste detta med en platt lins från Tyskland som fungerade bättre. Däremot visade det sig att den linsen tillsammans med den nyare GoPro Hero 2 inte var helt perfekt då objektivet på Hero 2 är större än på Hero. Detta kunde medföra att linsen sprack. För att minska risken så skickades det ut en slags dämpring som ska sättas runt objektivet mot uv-huset lins. Denna färgar av sig men innebär också att man måste hålla reda på fler saker. Det nya huset som GoPro släppte nyligen (juni 2012)är anpassat för Hero 2 och är till för att filma under vattnet.

Häftigt säger vi och vi får väl se om Team FX skaffar in en.

Mer info kommer.