Storsjöyran 27-28 juli 2012

Då var det åter dags för årets upplaga av yran. Det är lite förändringar i år och en av dessa är att antalet dagar är 2. Man kan kommer ha mini-events runt stan onsdag och torsdag med spelningar på olika platser. Men vill man ha mer information så rekommenderar jag att besöka www.yran.se.

För oss som normalt brukar vara inblandade så rekommenderar jag vårt forum.
[Länk borttagen]

Under yran 2012 tråden kan ni se det mesta kring vad som händer och vilka som berörs. Rent allmänt så hänvisar jag till en person specifikt för mer detaljer.

Ni som är klara redan rekommenderar jag att läsa info på yran-sidan för att veta vad som sägs. Det kommer även en yranbilaga där mycket info finns. Jag kommer givetvis att på forumet lägga ut mer detaljerad information som inte ska kunna nås av obehöriga.