Årsmöte 2013

Det närmar sig snart årsmöte och Team FX kommer ha ett styrelsemöte på torsdag 24 janauri. Årsmötet är planerat att vara lördag 16 februari.

Det kommer vara HLR och mat på programmet men även möjlighet att diskutera saker man vill göra och öka sin färdighet på kameror mm.

Dagordning mm kommer skickas ut via epost om inget annat önskats. Mer information finns på vårt forum. Om du är osäker kring medlemskap (avgifter) eller tillgång till forumet mm kan du skicka mail till pir@teamfx.se för mer information.

För er med tillgång till forumet kan läsa denna tråd gällande medlemsavgifter och vilket konto som gäller: [Länk borttagen]

Ni som är medlemmar kan fram tills på torsdag 24 jan klockan 16.00 att skicka in motioner samt propositioner ( styrelsen ) till styrelsen. För denna gång kan motioner och propositioner mailas till pir@teamfx.se.