Nyheter för året 2013!

Årsmötet genomfört och nu rullar vi på som vanligt igen. Vi brukar inte nämna så mycket om våra projekt förrän de är klara men nu blir det några undantag. : )

Två saker vi kan nämna är att vi kommer skaffa in en quad multirotor och göra Brädbiten 2. Multirotorn är en flygande sak med fyra rotorblad som har fäste att montera en kamera på. Något som passar för exempelvis GoPro. Både storlek och pris gör det möjligt att testa och utvärdera utifall man ska ha ännu värre saker i framtiden. Brädbiten 2 är tänkt som uppföljare till vår lilla hyllning till ”Plankan” (som ni kanske sett på tv). Vår första version gjordes exklusivt till Multichallenge Östersund och går att se på skärmarna där.

Det låter kanske inte så mycket men det är två rätt så omfattande saker som vi gärna vill fokusera på och mer information kommer kring det.